Semasa

“Isteri Juga Meningg4l Dunia di tempat kejadian..” – Terbaru Saudara Cerita Hal Sebenar

Menerusi halaman facebook Meeya Zamelia Shafina, dia memuatnaik entri dengan kapsyen:

“selalunya dengar berita daripada orang lain, kalitok keluarga kmk org diuji dengan kehilangan seorang bapa saudara yang rapat dengan kmk org dari kecik. Innalillahhiwainnailaihirojiun, cik ijam & cik su, semoga ktk duak ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. Al fatihah

* sedikit penjelasan, admin ohmymedia salah info, dengan menyatakan arwah meninggalkan balu dan 4 anak sedangkan, hakikat sebenar, kedua-dua suami isteri meningg4l dunia ditempat kejadian meninggalkan 4 orang anak, yang masih kecik2 semuanya”

Pembetulan, isteri juga meningg4l dunia di tempat kejadian. saya keluarga arwah, mereka ibu dan bapa saudara saya. mohon admin perbetulkan.

Salam takziah diucapkan kepada keluarga arwah, semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan hamba Allah yang beramal soleh dan beriman.

Anggota polis dan isteri antara 6 yang m4ut dalam kem4langan membabitkan 3 kenderaan di Jalan Tungku berhampiran Kampung Membantu, dekat sini hari ini.

Ketua Polis Daerah Lahad Datu, Nasri Mansor berkata nahas pada 8.30 pagi itu membabitkan sebuah treler yang membawa muatan diesel, kenderaan Isuzu D-Max dan Proton Saga.

“Lizam Ibrahim, 50, anggota polis berpangkat sarjan yang memandu Isuzu D-Max bersama isterinya, Suhana Wahap, 39, seorang suri rumah m4ut di lokasi kejadian,” katanya satu kenyataan.

Beliau berkata, Lizam yang sebelum ini berkhidmat di Balai Polis Kinabatangan, baru seminggu bertugas di Balai Polis Cenderawasih, Tungku dekat sini.

FMT

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber : fb Meeya Zamelia Shafina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *