Semasa

“My Baju, My Bags” – Little Miss Khan Rembat Baju Neelofa

Personaliti media sosial yang juga adik kepada Neelofa, Ameera Khan mencuri tumpuan wargamaya apabila memakai baju dan beg tangan kakaknya ketika keluar membeli barang keperluan harian.

Menerusi laman sosial Instagram, Ameera atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan (LMK) berkongsi foto tersebut untuk tatapan umum.

“Saya rasa kita akan makan pasta malam ni,” tulis LMK sebagai kapsyen.
Menerusi komen tersebut, ramai wargamaya yang terhibur apabila perbuatan rembat baju itu merupakan satu perkara yang sering dialami oleh adik-beradik perempuan.

Malah, foto baju Ameera dan komen Neelofa itu turut dikongsi oleh seorang pengguna di Twitter dan ia menjadi tular.

Rata-rata wargamaya boleh ‘relate’ dengan perbuatan tersebut dan berkongsi kisah rembat baju adik-beradik masing-masing.

“I takda adik-beradik perempuan pun selalu share tshirt dengan abang jahsjhajsjs,” kongsi seorang wargamaya.

“Aku bukan setakat kakak tapi bapak aku punya baju dengan kain pelikat pun aku pakai,” komen seorang wargamaya.

“Ni sebabnya rasa nak block kakak dekat IG sebenarnya hahahahahaha,” usik seorang wargamaya.

“Ye dah biase dah weh. Redho jela dah malas nak berwrestling bukan masuk otak pun kalau bagi warning,” kata seorang wargamaya.

“Nasib baik aku dengan adik-beradik semua tak sama size huhuhu. Aku paling kecil dalam keluarga dan adik aku lagi besar dari aku. Cuma tudung tu la selalu jadi mangsa,” luah seorang wargamaya.

Sehingga kini, foto Amira itu telah menerima hampir 50,000 tanda suka daripada warga Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *