luar negara

Johnny Depp Dedah Perangai Sebenar Isteri Dan Nekad Nak Bercerai Selepas Satu Kejadian Ini

Konflik antara pelakon hollywood terkenal, Johnny Depp dengan bekas isterinya, Amber Heard sehingga kini masih belum menemui titik akhir dan masih lagi dibicarakan di mahkamah.

Sebelum ini, pelakon yang terkenal dengan filem Pirates of The Carribean itu telah dituduh menjadi seorang yang kaki pukul dan sering mendera bekas isterinya.

Akan tetapi, Johnny menolak keras tuduhan itu dan menyatakan isterinya sendiri yang memukulnya sepanjang perkahwinan mereka itu.

Kali ini pula, Johnny dedahkan perangai sebenar bekas isterinya yang sungguh tidak masuk dek akal. Perkara tersebut menjadi titik akhir kekucar4n rumah tangga mereka.

Buang air besar atas katil

Dalam keterangan yang diberi oleh Johnny, isterinya Amber dikatakan telah membuang air besar di atas katil tempat mereka beradu.

Tetapi apabila ditanya, ia hanyalah sebuah prank untuk bergurau bersama Johnny namun ketika itulah Johnny nekad untuk berpisah dengan bekas isterinya itu.

Aktor berusia 57 tahun itu berkata sedemikian ketika perbicaraan kes sam4nnya terhadap akhbar tabloid The Sun kerana melabelnya sebagai ‘wife be4ter’ (kaki pukvl isteri) dalam satu artikel yang diterbitkan pada April 2018.

Menerusi artikel itu, Johnny dilabel sebagai seorang yang g4nas dan suka memvkvl isteri namun tegasnya, sepanjang berkahwin dia tidak pernah meng4sari bekas isterinya.

Sebaliknya, Amber itu yang sering berkelakuan kas4r, manipulatif dan selalu memberi prov0kasi kepadanya sepanjang dua tahun mereka berkahwin.

Baling botol ar4k

Johnny mendakwa Amber pernah menumbvk mukanya beberapa kali selain turut menced3erakan tangannya dengan membaling botol ar4k ke arahnya.

Perbicaraan itu dijangka akan berjalan selama tiga minggu dan antara saksi di pihak Johnny ialah bekas kekasihnya, Vanessa Paradis dan Winona Ryder yang dijadualkan bakal memberi keterangan menerusi rakaman video.

Terdahulu, kedua-dua bekas teman wanitanya itu telah mengeluarkan kenyataan bahawa sepanjang mereka berpacaran dengan Johnny, dia tidak pernah naik tang4n mahu pun bertindak kas4r terhadap mereka seperti yang ditudvh Amber.

Untuk rekod, Johnny dan Amber disatukan pada 3 Februari 2015 dan disahkan bercer4i hampir 2 tahun kemudian, iaitu pada 13 Januari 2017.

Apa pendapat anda?

Ha dah baca, jangan lupa komen yang baik baik sahaja!

Sumber : erabaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *