cantiknyaibufazura
Hiburan

“Tidak Padan Dengan Umur…” Cantiknya Mama Fazura

Dah cecah usia 60 tahun, namun begitu wajah ibu kepada pelakon terkenal Nur Fazura masih lagi terlihat muda dan persis belia.

Sambutan hari lahir ibu kepada Nur Fazura itu dikongsikan sendiri oleh Fazura dan ahli keluarganya dan rakan-rakan tauladan yang terdekat.

Dalam sebuah posting muat naik di Instagram isteri kepada aktor Fatah Amin itu, dia telah mengucapkan “selamat hari lahir buat ibunda tersayang dan turut meninggalkan doa agar wanita tersebut agar terus berbahagia hingga keakhir hayat.”

 

“Mama dikaulah yang terbaik, penyayang dan selalu mengambil berat terhadap semua, termasuk kepada burung, kucing dan alam sekitar.” Ucap Fazura tersebut.

 

Bukan itu sahaja, tidak disangka bahawa ibunya telah membuat ramai yang tergaman dengan kecantikan seri wajah ibu Fazura tersebut ketika berlangsungnya sambutan hari lahir ibunya itu. Tidak menyangka bahawa sambutan hari lahir ibunya itu adalah yang ke 60 tahun.

Posting yang dipaparkan oleh Fazura nyata telah membuatkan ramai netizen terpegun dan tergaman apabila wajah ibunya terlihat begitu cantik dan muda seperti belum lagi berumur 60 tahun.

Sebahagian besar dari mereka memuji kecantikkan ibu Fazura, Fadillah binti Nasir yang nyata awet muda dan tidak padan dengan umur sebenar.

Semoga ibu Fazura berada dalam limpah kurnianNya.

Terima kasih, komen yang baik-baik.

Sumber: Ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *