Hiburan

[VIDEO] Kucing tr4uma lepas adik dir3mpuh depan mata, kaki getar2 bikin ramai sayu

Apabila mengalami kejadian yang menyukarkan, ada segelintirnya akan merasa tr4uma sukar melupakan kenangan pahit itu dan mengharapkan agar ia tidak terjadi lagi.

Namun begitu, kejadian bvruk pasti akan membuatkan yang mengalami akan mengelak bagaimanapun caranya. Begitulah juga yang berlaku terhadap seekor haiwan peliharaan seorang pengguna aplikasi popular, TikTok.

Dia telah berkongsikan bagaimana kucing peliharaannya yang trauma apabila menaiki sebuah kereta dengan tubvh badannya bergetar-getar akib4t tr4uma.

Ujar pemilik atas nama Sc Betta, rakaman yang dimuat naik merupakan trauma seekor kucing terhadap jalan tar. Walau bagaimanapun, lebih membuatkan wargamaya juga sedih kucing tersebut telah melihat adiknya dirempuh oleh sebuah kereta di depan matanya.

Maka sejak dari itu, kucing tersebut takut untuk keluar pagar rumahnya. Hantaran di TikTok itu mengundang wargamaya menghujani ratusan komen kerana simpati dengan nasib haiwan berkenaan.

Ruangan komen di video terbabit juga membuatkan wargamaya berkongsikan kucing mereka juga ada mengalami kejadian pahit seperti itu sehingga menyebabkan mereka juga takut.

“Tr4uma ni betul wujud…”

“Kucing aku tr4uma dengan orang lain. Duduk rumah je makan tido, asal nampak orang atau…”

“Ala kesian, moga kembali kuat dan sihat nanti. Sayang oyen”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *