Hiburan

‘Patik Akan Lipat G4ndakan Us4ha Untuk Berkh1dmat Bagi Warga Muar’ – Syed Saddiq

Sebelum ini, TMJ Tunku Ismail Sultan Ibrahim menerusi laman Instagram menjawab soalan yang diajukan oleh r4kyat jelata berkenaan pandangannya terhadap YB Muar, Syed Saddiq. Terbaru, bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq tampil memberikan respon menerusi satu video yang dimuat naik di media sosialnya

Ujar Syed Saddiq, beliau amat berterima kasih kepada Duli Yang Amat Mulia (DYM) Tunku Mahkota Johor (TMJ) kerana sentiasa prihatin akan kebajikan warga Muar. Jelasnya lagi, beliau sentiasa terbuka dalam menerima apa-apa krit1kan dan cadangan yang boleh diimplementasikan daripada mana-mana pihak.

Sebagai wakil rakyat, patik sentiasa terbuka terhadap krit1kan dan cadangan dan jalan penyelesaian daripada semua pihak termasuk DYM Tunku Mahkota Johor.

Pada masa yang sama, Syed Saddiq juga sempat menjelaskan sumbangan-sumbangan yang telah dilakukan olehnya walaupun peruntukan bagi kawasan Muar telah dit4rik.

Setakat ini, patik telah berjaya menyampaikan anggaran 1,000 laptop dan tablet kepada keluarga sus4h di Muar. Lebih 7,000 food bucket juga diberikan kepada keluarga yang memerlukan. Kini, sedang menjalankan program v4ksinasi  untuk menghantar r4kyat Muar ke Johor Bahru untuk tujuan v4ksin.

Bekas pelajar jurusan Und4ng-Und4ng Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UAIM) menjelaskan beliau akan sedaya upaya untuk meningkatkan lagi bantu4n dan memberikan perkhidmatan yang terbaik buat warga Muar.

Patik tahu bantuan ini tidak mencukupi dan patik akan melipat gandakan usaha patik supaya patik dapat memberikan khidmat yang lebih baik buat warga Muar. Terima kasih DYM TMJ, terima kash.

https://twitter.com/SyedSaddiq/status/1401067168075173888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1401067168075173888%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.motifviral.dnqj.my%2F2021%2F06%2F05%2Fpatik-akan-lipat-g4ndakan-us4ha-untuk-berkh1dmat-bagi-warga-muar-syed-saddiq%2F

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *