Hiburan

“Cuma Lelaki Lemah Je Yang T4kut Pada Wanita Pandai,” Ben Amir Bongkar Ciri-Ciri Kekasih Harus Bijak

Tak kekok bercakap soal cinta walaupun sudah berumur 30-an, pelakon Ben Amir lebih matang dan mengamalkan sifat keterbukaan dalam urusan pemilihan jodoh buat dirinya.

Meskipun pelakon tampan ini jarang terpalit akan sebarang kontr0versi mur4han seperti dkwaan g0sip h4ngat mempunyai hubungan int1m dengan gadis Perak namun kisah cintanya dengan aktress jelita Uqasha Senrose dahulu pernah menjadi tanda tanya dalam kalangan peminat.

Tambahan pula, dengan imej berambut panjang, Ben Amir atau dengan nama sebenarnya Muhammad Amin Sabaruddin sering membuatkan peminatnya menjadi tidak keruan.

Walau bagaimanapun, status Ben Amir yang dikatakan masih solo ini membuatkan ramai yang ingin tahu ciri-ciri kekasih idaman yang mampu menambat hati jejaka malaya ini.

Terbaharu, memuat naik ciapan di Twitter, Ben Amir tampil memb0ngkar mengenai dirinya sebenarnya lebih gemar akan wanita  bijak dan mampu membantu mendorongnya untuk menjadi lebih baik serta keluar dari zon yang selesa dalam kehidupan.

Hantaran yang dibuat itu sedikit sebanyak menolak mengenai dkwaan video yang tul4r bahawa perempuan perlu merendahkan tahap intelektualnya ketika berada bersama pasangan agar mudah memperoleh jodoh.

Video berkenaan tul4r dan mendapat perhatian ramai termasuklah pelakon terkenal seperti Ben Amir. Dalam perkongsiannya, dia memaklumkan hanya lelaki yang lemah sahaja takut dengan wanita yang kuat.

Mengetahui bahawa Ben sendiri tidak menyukai wanita yang mempunyai ego yang tinggi namun dia meluahkan bahawa dirinya sangat mengalu-alukan gadis yang mampu memberi nasihat dan kata-kata hikmat kepada seorang lelaki tanpa perlu segan-silu.

Menurut sumber sebuah laman portal, Ben Amir telah mended4hkan secara terperinci mengenai ciri-ciri wanita idaman yang dicari-carinya namun masih belum ketemu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji kej4ntanan Ben Amir kerana tampil men0lak d4kyah bahawa perempuan harus menjadi “b0doh” untuk lelaki itu membuatkan ramai wanita di luar sana telah jatuh hati padanya selain menghargai pendapat sebagai seorang jejaka.

Siapa sahaja tidak jatuh cinta kalau sudah begini pesonaliti yang ditampil oleh pelakon ini, berikutan luahan Ben Amir mendokong para wanita, ramai pula gadis berseloroh mahu mengajak beliau untuk berkahwin.

“Pergh baik aku je kahwin dengan Ben Amir ni, matang pun matang…handsome pun handsome!”

Selain itu, pelakon tampan ini juga telah menasihati para wanita di luar sana untuk tetap mengejar impian mereka dan ‘terbanglah’ setinggi mungkin demi mencapai cita-cita dan membanggakan orang-orang tersayang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *