Hiburan

Zarina Zainuddin Tunjuk Rakaman Video Detik Detik Azal Lompat KeIuar Dari Kereta Dan Berlari Ke Tempat Ni

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan hidup Zarina Zainuddin melalui media sosial, selain karier seni dan perniagaan pulut kuning yang diusahakan, pelakon ini kerap memaparkan rutin harian bersama dua anak kembar, Azil dan Azal.

Membesarkan dua anak istimewa pengh.idap a.utisme bukanlah mudah bagi wanita separuh abad ini. Bagaimanapun, kes.abaran pelakon yang mula dikenali menerusi filem Bintang Malam itu berdepan ke.renah anak-anak dipuji peminat dan pengikutnya.

Bukan c alang-c.alang wanita terutama ibu berkerjaya sepertinya mampu berdepan saat s.ukar seperti itu setiap hari.

Lompat Keluar

Pelakon, Zarina Zainuddin berkongsi detik c.emas apabila memaklumkan anaknya, Azil dikatakan telah melompat keluar daripada kereta semata-mata ingin membeli surat khabar di sebuah kedai serbaneka. Video disediakan di bawah.

Jelasnya Zarina, perasaannya pada ketika itu sangat berdebar dan dia hanya berharap agar Allah sahaja yang dapat melindungi anaknya itu.

“Aduhh kering d.arah saya azil lompat dari kereta nampak Petronas nak cari surat khabar dia. Hari ni hari jadi Azil azal yang ke-25 Happy birthday Azal Azil.

“Yang orang tak tahu sebenarnya video ini dirakam setelah saya kejar azil di tempat yang selamat. Yang orang tak tahu hati saya berdebar debar sampai sekarang, tulisnya.


Kenyataan tersebut dikongsikan oleh ibu kepada empat orang cahaya mata itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram serta facebook.

Dikesempatan itu juga, Zarina turut memaklumkan hari ini merupakan hari lahir anak kembarnya itu, Azal dan Azil yang ke-25 tahun.

Katanya lagi, dia akan tetap menjaga anak-anaknya itu sebaik mungkin meskipun orang diluar sana tidak faham akan kep.ayahan yang dilaluinya itu.

“Yang orang tak tahu saya cuma berserah pada Allah segalanya saya lalui saya r.edah saja. Janji saya jaga anak saya sebaik mungkin dan saya tak pernah k.asari anak saya,” katanya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen meluah rasa syukur kerana tiada sebarang keja.dian yang tidak diingini berlaku malah mereka juga turut menitipkan ucapan hari lahir buat Azal dan Azil.

Reaksi Orang Ramai

“Happy birthday Azal dan Azil. S.abar Kak Ina sayang. Anak-anak syurga tu.

“Bah.ayanya, pintu pun terbuka lagi tu. Semoga Allah lindungi Azal dan Azil. Happy birthday.

“Happy birthday Azal dan Azil. Semoga menjadi anak yang berjaya dunia akhirat. Semoga Kak Ina tabah atas segala dugaan yang Allah SWT berikan. Allah sayang kita,” antara komen-komen yang ditinggalkan netizen.

Assalam kak.. cuba akak order surat khabar yg dia boleh hantar ke rumah kak… Btw happy birthday utk anak2 akan semoga di murahkan rezeki dan kebahagiaan seisi keluarga.

Happy birthday Azal n Azil, smga Allah pnjgkn usia, diberi kes.ihatan yg baik .Bahagia dunia akhirat bt Puan Zarina sekeluarga. Amin.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: trendingsgt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *