Hiburan

“Aiyo hilang mach0..” – Caprice Berjaya Atasi F0bia Dengan Jarvm!

Gara-gara f0b1a dengan j4rum, selebriti terkenal ini dic4bar untuk menyanyikan lagu rap sewaktu menerima sunt1kan vaks1n C0v1d-19 untuk mengalih perhatian dirinya yang merasakan terlalu takvt akan jarvm sunt1kan.

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa penyanyi rap, Caprice ini sebenarnya mempunyai f0b1a ketika menaiki kapal terbang dan ternyata takvt dengan jarvm sunt1kan.

Menyifatkan setiap individu mempunyai ketakvtan atau f0bia terhadap objek dalam keadaan tertentu, ketakvtan dialami seseorang individu termasuk mereka yang mempunyai trypanoph0b1a itu kadang-kala boleh dikategorikan ke tahap ekstr1m.

Namun, menenangkan atau meredakan ketakvtan dialami seperti penyanyi rap ini adalah menerusi bantuan orang sekeliling misalnya ahli keluarga atau jurur4wat yang bertugas sewaktu sunt1kan dijalankan bagi meyakinkan mereka bahawa pengambilan vaks1n itu adalah antara langkah penceg4han dan inisiatif tebaik untuk membina satu perlindungan kelomp0k daripada wab4k C0v1d-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)


Memuat naik beberapa hantaran di laman Instagram, Caprice tampil b0ngkar situasi sebenar ketika dia cuba beran1kan diri untuk atasi f0b1a yang dimilikinya dengan berdepan terhadap cab4ran untuk hadir bagi menerima pengambilan vaks1n C0v1d-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa terkejut kerana pada awalnya tidak menyangka bahawa selebriti terkenal ini mempunyai sedikit k0mplikasi sewaktu ingin menerima sunt1kan.

Sumber: Instagram caprice0fficial

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *