Hiburan

Tul4r Satu Video Wanita Mem4rahi Anggota P0lis Yang Bertugas, Rupanya Ini Sebabnya Bila Wanita Itu Jelaskan, Tapi Apa Dia Cakap Dlm Video Jadi Perhatian

Hari ini tular satu video memaparkan seorang wanita yang juga pemilik perniagaan enterprise memarahi anggota pol1s yang bertugas.

Wanita itu dikec4m hebat oleh netizen gara-gara tindakannya yang dianggap tidak sopan memarahi anggota pol1s dan tak kurang juga yang meny1ndirnya tidak perlu sombong hanya kerana memiliki perniagaan enterprise sahaja.

Tidak tahan dengan kec4man, wanita itu tampil menjelaskan hal sebenarnya mengapa beliau marah menerusi posting di laman facebook beliau.

Beliau mend4kwa bahawa anggota itu meny1ndirnya hingga membuatkan beliau marah

“Ada ‘SEBAB’ ada AK1BAT… (org mara kerna bersebab)

“Jangan bvli org perempuan. Tak semua perempuan tu pen4kut kena gert4k ya atau bvli ya. Wanita selalu disalahkan…. jd M4ngsa der4 suami isteri ka, m4ngsa bvli rakan sekerja ka, m4ngsa gangguan seksval ka, baik fizikal atau pender4an dgn ‘kata2’.. atau pun m4ngsa BUL1 JALANAN…

Ada perempuan berani kerana benar buss… dan WUJUD PEREMPUAN BETUL2 BERANI BERHADAPAN walau apa pangkat kamu ya.. kejadian tu 2.6.2021 (pasal rotex rm300) tp baru timbul skrg? ok lanjut.. #benarikeranabenar #janganbvliwanita”

Video:


Komen komen netizen 

Org putih bilang don’t judge people by the book,,, nie tngok luaran nya pn dah tahu,,, cara pemakaian pn dah tahu perangai dia mcm mana,,, emmm,,, bila hati kita bersih,, ,semuanya terserlah keindahannya dlam mahupun luaran,,,

Nie bukan mengh1na lagi …blh sabit mengganggu kerja pdrm,dan ugvtan nie

Uinaaa, dia sound itu abang puliss yaa.. itu baju dgn seluar apa dia pakai tu. Haha.

Wahid mna wahid..Wahid insurance byr dak.. 🤣.. Xbyr lh tu kot kne sam4n ni.. Kesian kerusi kena hemp4k wawa

Nk lwn pmpuan bkn senang dh terang2 salah dia bang p0lis bkan kate nk menang nak seri pun payah😂

tkpa bang nnti bag! sam4n bnyk2 biar dia rase

Sumber HLZA/RJ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://newzupdate24.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *