Hiburan

Cinta Bert4ut Kembali, Mimi Lana Akui Sedia Bergel4r Isteri

Mengesahkan sudah pun pvtus cinta pada Mei tahun lalu, bagaimanapun pelakon Mimi Lana mended4hkan kembali menjal1n hubungan cinta dengan pelakon Syafiq Kyle.

Seolah diberikan peluang kedua, Mimi berkata perp1sahan sebelum ini menjadikan hubungannya dengan Syafiq selama enam tahun lebih mat4ng.

“Alhamdulillah, hubungan saya dan Syafiq kini baik-baik sahaja. Apa yang dapat dis1mpulkan, inilah adalah peluang kedua diberikan, jadi percintaan kami semakin mat4ng.

“Kami sudah lama menjalinkan hubungan cinta, hendak masuk enam tahun. Setiap tahun, daripada tahun pertama hingga sekarang, banyak perkara dipelajari,” katanya.

Mimi berkata tidak mahu lagi kes1lapan sama berulang, mereka berdua perlu mengenali dan menyayangi diri sendiri terlebih dahulu sebelum melakukan perkara sama kepada pasangan.

“Jika kita sendiri tidak mampu nak menyayangi diri sendiri, mana mungkin mampu melakukan perkara sama pada insan lain. Justeru, saya dan Syafiq perlu ada sifat ini untuk menc1pta hubungan yang berland4skan cinta sejati,” katanya.

Mengakui mempunyai perancangan untuk melangkah ke fasa lebih ser1us, bagaimanapun Mimi berkata belum masanya lagi. Namun dia mengakui sudah bersedia untuk berumah tangga.

“Apabila bercinta, memanglah kami ada perancangan untuk membawa hubungan ke fasa seterusnya. Namun, dengan s1tuasi sekarang, ia bukanlah masa yang sesuai.

“Tarikh perkahwinan memang tiada lagi. Jika nak diikutkan, saya memang sudah bersedia untuk berumah tangga. Cuma, saya tidak tahu bila. Cepat atau lewat, soal jodoh biarlah Allah yang tentukan.

“Pada waktu ini, saya hanya mahu menjadi seorang insan dan wanita yang lebih baik. Apapun, saya percaya, jika niat murni, Tuh4n akan permudahkan,” jelasnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber: Lawak Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *