Hiburan

Miliki Cac4t Kekal, Hrithik Roshan Dan 3 Aktor Ini Tak Malu Dengan Diri Sendiri

Selebriti pun sama seperti kita, tetap manusia biasa. Ada sebilangan mereka memiliki kekurangan seperti kecac4tan fizikal.

Scroll sampai habis kalau kamu nak tahu aktor manakah yang mempunyai kecac4tan fizikal yang kekal. Selain Hrithik Roshan, tiga aktor ini juga memiliki kecac4tan fizikal yang kamu tidak menyangkakannya.

Andy Garcia 

Aktor Andy Garcia yang membintangi filem “The Untouchables” dan siri “Oceans” dikatakan telah dilahirkan dengan kembar siam di bahunya. Walaupun telah menjalani pembed4han ketika kecil, tetapi p4rut di bahunya itu tidak mematahkan semangat dalam kerjayanya.

Foto – US Magazine / Noted Names

Hrithik Roshan 

Terkenal dengan kecac4tan fizikalnya iaitu mempunyai dua ibu jari di tangan kanannya, aktor Hrithik Roshan dikatakan sebagai salah seorang pelakon yang menerima bayaran yang cukup tinggi.

Foto – Happy Shappy / Pinterest

Mark Wahlberg

Membintangi filem “Transformers: Age Of Extinction“, Mark Walhberg dikatakan memiliki kecac4tan fizikal seperti supernumerary iaitu memiliki tiga puting susu.

Foto – The Hollywood Reporter / Twitter

Joaquin Phoenix 

Lebih dikenali sebagai watak dalam filem “Joker“, Joaquin Phoenix memiliki p4rut di atas bibirnya. Kecac4tan itu dikhabarkan sudah ada ketika dia masih dalam kandungan ibunya lagi. Malah ada yang mengatakan tanda itu adalah sumbing.

Foto – Pinterest

Walaupun kekurangan ini boleh menghalang mereka daripada meneruskan kerjaya, tetapi aktor ini telah membuktikan bahawa perkara tersebut adalah pencetus semangat mereka untuk berjaya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://murai.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *