Hiburan

[VIDEO] T4k Pernah Beri Nafkah Sejak Kahwin & Paks@ Gugvrkan Kandvngan, Wanita Hamil 7 Bulan Rela Bercer4i

Foto: Tangkap layar video

Bagi setiap pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga sudah pastinya mengimpikan untuk mempunyai cahaya mata dan menanti momen-momen tersebut dengan penuh sabar. Zuriat yang dilahirkan umpama pintu rezeki dalam sesebuah keluarga dan bakal menyambung keturunan pasangan ini.

Bagaimanapun, seperti perkongsian wanita cek4l dikenali sebagai Opalopal menerusi video di laman TikTok, menceritakan sisi  berbeza apabila suaminya meminta untuk dia mengugvrkan anak yang dikandvngkan yang sudah memasuki tujuh bulan.

Foto: Tangkap layar video

Kisah kecek4lan wanita ini bermula, apabila dia sama sekali tidak menyedari perutnya yang semakin membesar saban hari dan tidak menjangkakan yang dia sedang mengandvng. Musykil dengan keadaan perutnya, wanita muda ini mengambil keputusan untuk pergi membuat pemeriksaan di klinik.

Mula-mula ingat perut kembvng, tapi makin lama makin besar. Akhirnya aku pergi buat pemeriksaan dekat klinik dan doktor beritahu aku sedang mengandvng memasuki bulan ketujuh.

Penjelasan doktor ketika itu, yang menyatakan dia sedang mengandvng membuatkan dia berasa gembira dan mahu menceritakan saat indah ini kepada suaminya. Namun, respon yang diberikan si suami membuatkan dia tergamam sebelum mengambil keputusan untuk berpisah dengan suaminya.

Terkejut sangat ketika itu. Lepas itu, aku beritahu suami tapi dia siap cakap kita cer4i saja kalau kandungan tersebut tidak digugvrkan.

Lebih rela berp1sah dengan suami

Foto: Tangkap layar video

Ujar wanita ini lagi, dia lebih rela untuk berp1sah daripada ‘terp4ksa’ mengugvrkan kandvngannya semata-mata memenuhi kehendak suaminya yang disifatkan sebagai tidak wajar.

Tapi aku memutuskan untuk cer4i daripada harus digugurkan kandungan ini kerana anak adalah anugerah dan amanah yang dikurniakan oleh Allah S.W.T. yang perlu dijaga dan disayangi dengan sebaik mungkin.

Menerusi video yang lain, wanita ini sempat menceritakan sepanjang mengandvng dia sama sekali tidak mengalami alahan-alahan seperti ibu mengandvng yang lain dan hanya mengambil keputusan untuk berjumpa dengan doktor susulan rasa sak1t di bahagian perut.

Apa yang lebih menyed1hkan, apabila si suami sempat memberikan alasan dia belum bersedia untuk mempunyai cahaya mata kepada wanita ini.

Alasannya dia belum sedia punya anak. Dia juga tak pernah bagi nafkah dekat aku daripada mula kahwin sampailah kami cer4i.

 

Sumber: Opalopal

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : OHBULAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *