Hiburan

Siapkan Dulang Hantaran Namun Tid4k Menyangka Untuk Majlis Perkahwinan Bek4s Kekasih, Gadis Ini Tetap Bersikap Profesional

Siapa sahaja yang mempunyai hubungan pasti mahu berkekalan hingga ke atas pelamin. Namun tidak semua mempunyai jodoh yang panjang sehingga ke pelamin. Ada yang putvs di tengah jalan atas sebab-sebab tertentu. Begitu lah kisah kali ini apabila gadis ini telah putvs dengan kekasih hatinya namun siapa sangka dia akan menguruskan perkahwinan bekas teman lelakinya.

Cerita dari seberang ini mulai tular di laman sosial TikTok buat ramai tumpang sed1h dengan kisah gadis ini. Bekerja sebagai pembantu MUA, dan tidak menyangka rupanya klien nya adalah bek4s kekasih sendiri. Namun bersikap profesional, gadis ini tetap menjalankan tugas dengan baik. Dia yang menyiapkan dulang hantaran buat pengantin malahan dia juga yang membantu menyolek pengantin lelaki iaitu bekas kekasihnya sendiri.

Tampak tersenyum di wajahnya, namun siapa yang tahu di apa yang bermain di dalam hati. Tetap bersikap profesional tanpa melakukan on4r di majlis orang.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang menumpang sed1h dan tidak dapat membayangkan jika berada di tempat gadis tersebut.

 

Sumber: Tiktok apriliafano09 by Motif Viral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber : https://www.malaysiarepoter.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *