Hiburan

[VIDEO] “Ter0k Betol Ko Fizi..”Syakilla Khoriri Dan Fizi Ali Bvat Maknya Samp4i Terkenc1ng!

Sebuah video yang dikongsi oleh Shakilla Khoriri isteri kepada penyampai radio Fizi Ali,menunjukan telah berkongsi satu video lama mereka bersama keluarganya.

Video tersebut telah menunjukan mereka dalam keadaan tenang dan bersiap sedia untuk menyanyikan lagu.

Dalam pada masa yang sama,selepas selesai giliran masing-masing,saat giliran Fizi telah membuatkan ibu mertuanya berdekah sehinggakan nyaris terkencing.

Rindu ☘️ WARNING !! Jangan Gelak ☠️

Begitulah kehidupan.

Bila ada kita tak hargai.

Bila takde kita merindui.

Cov1d19 ni betul-betul campak batu besar atas kepala kita semua untuk kita berfikir. Lagi-lagi akan buat kita lebih bersyukur & lebih menghargai each other.

Kalau dulu banyak masa tapi kita habiskan dengan main game, tengok TV dan sebagainya jarang ada masa dengan Family & Parents. Tengok sekarang.

Mengelupur kita nak jumpa each other. Sampai ada buat onar sebab nak balik kampung dan sebagainya.

Dalam kita dok mengeluh pasal cov1d tak habis-habis ni i think we should thank to COV1D sebab dia merubah pemikiran dan jiwa kita semua hari ni.

So kita sama-samalah doa yang DRAMA COV1D19 cepat habis. Take care semua !!

Nah ! Terimalah video AIB yang diperam sekian lama.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri)


KOMEN NETIZEN:

Sumber: Instagram Shakilla Khoriri

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *