Hiburan

“Bagai Dil4hirkan Semula..,” M4ut Kem4langan Pada Tahun 1995, Ibu Nike Ardilla Sebak Jumpa ‘Kembar’ Anknya Lepas 26 Tahun

Umum sedia maklum, penyanyi terkenal Indonesia Nike Ardilla telah meninggal dunia ketika usianya 19 tahun selepas terlibat dalam satu kemalangan jalan raya pada tahun 1995. Insid3n melibatkan penyanyi Ku Tak Akan Bersuara itu telah mengejutkan ramai pihak termasuklah ahli keluarga dan peminat.

Hari ini genap 26 tahun negara Indonesia kehilangan bintang yang cukup berbakat dalam industri nyanyian tanah air. Namun kembali menjadi perhatian ramai apabila muncul seorang gadis yang mirip dengan Nike Ardilla.

Gadis yang dikenali Amel itu dikatakan mempunyai wajah mirip dengan Nike Ardilla. Bukan sahaja memiliki rambut yang kurang sama, malah, wajah dan senyuman Amel juga dikatakan sama dengan arwah Nike Ardilla yang dil4hirkan semula. Difahamkan juga ibu kepada penyanyi itu hanya mendapat berita kem4tian Nike Ardilla selepas tiga hari selesai upacara pengebumi4n anaknya.

Lebih seb4k lagi apabila ibu kepada Nike Ardilla iaitu Puan Nining Nigsirat menyatakan hasrat untuk bertemu dengan Amel secara bersemuka. Pemergi4n anaknya itu pada usia muda pasti membuatkan hati ibu ini dirundung rindu.

Dalam pertemuan dengan Amel itu, ibu kepada Nike Ardilla ini men4ngis kerana seolah-olah menyaksikan susuk tubuh anaknya benar-benar berada di depan matanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber: Oh Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *