Hiburan

[VIDEO] ‘Live’ IG Dengan Mata Ketvmbit, Fazura Terima Banyak Petua Daripada Netizen Untuk Surutkan Bengk4k

Aktres jelita Nur Fazura mencvri perhatian ramai apabila tampil melakukan ‘live’ di Instagramnya dengan masalah ketvmbit iaitu bengkak di bahagian mata sebelah kanan.

Menerusi laman sosial tersebut, Fazura yang bersiaran ‘live’ selama hampir satu jam itu kelihatan ayu mengenakan hijab berwarna hijau lembut sambil mengajak pengikutnya berborak.

“59 mins. Thank you layan Faz borak entah apa tadi. Love you,” tulis Faz ni ruangan kapsyen.

Menerusi ruangan ‘live’ itu juga, Faz turut berkongsi keletah anaknya Nur Fatima Aisya, 9 bulan, yang semakin bijak.

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya yang berkongsi petua cara untuk mengurangkan bengkak ketvmbit pada mata.

Pada masa yang sama, ada juga yang turut memuji penampilan cantik Fazura berhijab walaupun dengan sebelah matanya bengk4k.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)


Petua orang-orang tua, jika ketvmbit di mata letak air susu badan kat mata tu, insyallah baik,” kata seorang wargamaya.

Mata bengk4k ke tu? Tak nampak macam bengk4k pun, nampak cantik je,” komen seorang wargamaya.

Ada ketvmbit pun lawa ni, saya hanyalah potato,” puji seorang wargamaya. “My daughter pun kena ketvmbit jugak.

Pegi klinik, doc bagi antib1otik, ubat bengk4k dan ub4t titis sampai dua,” luah seorang wargamaya.

Mata ketvmbit pun nape cantik sangat ni, suka tengok kak Faz la,” usik seorang wargamaya. “Ketvmbit ke? Ada cara untuk cepat baik.

Komen Netizen:

Faz ambil benang jahitan, ikat pada jari manis macam cincin tu, baca selawat 3x. Kalau mata yang kena tu kanan, ikat pada jari manis kiri.

Insyallah, berkesan. Bila dah baik, buang benang tu,” kongsi seorang wargamaya lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://gempak.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *