Hiburan

“Tulis Dalam Buku Nota Dan Minta Pada All4h..” Neelofa Kongsi Tips Kekal P0sitif Ketika P4ndemik

Usahawan dan juga personaliti TV terkenal, Neelofa mengakui tempoh p4ndemik yang dilalui segenap lapisan masyarakat turut memberi cabaran terhadap dirinya namun dia berharap agar semua rakyat Malaysia terus kekal positif.

Ujar Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor,32, bukan mudah untuk semua orang melalui cabaran serta dugaan hidup pada ketika ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)


Malah, dia juga kini merasai tekanan dan str3ss yang sama tambahan melihatkan negara lain yang sudah bebas daripada wbak membnuh ini.

“Ada hari saya akan str3ss dan kadang-kadang rasa seperti cukup-cukuplah. Perasaan itu muncul kerana kita terpaksa duduk rumah dan tidak banyak aktiviti boleh dilakukan..”

Kata usahawan tudung Naelofar ini lagi, dia juga membayangkan golongan yang terjejas teruk sepanjang PKP meneruskan kehidupan yang penuh dengan cabaran saat ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)


Isteri kepada pendakwah bebas PU Riz ini juga sempat memberi sedikit tips untuk kekal positif sepanjang tempoh p4ndemik.

“Setiap pagi, saya akan tulis perkara yang ingin dilakukan dalam buku nota. Saya minta kepada Allah S.W.T. Saya juga banyak membaca untuk pastikan diri sentiasa positif.” kongsinya ringkas.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kami
Sumber: beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *