Hiburan

Isteri Bagi Suami Rasa Per1t Ber4nak, Baru Sekejap Dah Terjer1t

Mereka yang bergelar wanita merupakan manusia yang paling kuat dalam dunia ini kerana mampu menahan sak!t dan peritnya beranak. Tiada lelaki yang tahu akan sak!t dan peritnya dan mengeluarkan satu nyawa. Namun dengan adanya teknologi terbaru kini, telah wujudnya satu alat merupakan simulator tentang sak!tnya melahirkan seorang bayi.

Mencuba alat ini, sepasang suami isteri youtuber Muhsin Yusni. Videonya telah dimuat naik semula di laman TikTok sehingga menjadi tular.

Melihatkan Muhsin yang menjerit meraung kerana mengalami rasa sak!t yang sama dengan wanita yang melahirkan anak. Itu baru sekejap sedangkan realitinya ada yang mengalami kontrasi sehinga berjam-jam lamanya.

Namun isterinya hanya gelak sahaja melihat keadaan yang menghiburkan itu. Baru suami tahu macam mana perasaan isteri meneran, sak!t dia macam mana. Jadi hargailah pengorbanan seorang yang bergelar wanita dan ibu.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang turut terhibur dengan keadaan itu dan juga turut meninggalkan komen masing-masing.

Video penuh boleh tonton di Youtube Muhsin Yusni

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *