Hiburan

[VIDEO] Menari Hiburkan Kanak2 Di Pusat Kuar4ntin, Aks1 C0mel ‘Fr0ntliner’ Tarik Perhatian

Petugas kesihatan atau Frontliners merupakan insan terpenting dalam mel4wan pandem1k ini. Jasa mereka yang membantu memberikan raw4tan kepada pes4kit seharusnya dihargai.

Selain daripada memberikan raw4tan yang terbaik, mereka juga secara tidak langsung menjadi penguat semang4t kepada para pes4kit untuk kembali sihat dan terus berjuang mel4wan C0vid-19.

Menari sama2

Hal ini dikongsikan sendiri oleh seorang penguna TikTok dikenali sebagai @ciklinnemo apabila memuat naik video rakaman beberapa orang fr0ntliners sedang menggembirakan hati anak buahnya yang positif v1rus mavt itu di pusat kuarantin.


Menerusi video tersebut, dapat dilihat beberapa orang petugas kesihatan menunjukan video lagu kanak-kanak di telefon bimbitnya sambil mengajak kanak-kanak berkenaan menari bersama-sama.

Terbaik fr0ntliners pandai ambil hati kanak2

Situasi comel terbaibt telah mendapat pelbagai maklum balas positif daripada warganet. Rata-rata berasa terhibur melihat gelagat mereka dan sempat mengucapkan terima kasih kepada barisan hadapan kita kerana begitu 0ptimis dalam menjalankan tugas.

Komen Netizen:

Baiknya petugas kesihatan kita

Serius comel sangat!

Semoga forntliners yang terlibat diberi kekuatan

Apa pun sanggup dilakukan untuk pes4kit

Semua comel2. Semoga diberi kesihatan buat semua

Sumber: TikTok @ciklinnemo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *