Hiburan

[VIDEO] “Anak dan isteri saya sendiri men4ngis kerana kecew4” -Kata-Kata Ebit Lew Terhadap Tvduhan Dan Fitn4h Buat Ramai Sebak

KUALA LUMPUR – Satu la0ran polis dibuat pendakwah bebas, Ustaz Ebit Liew hari ini bagi menyangkal semua d4kwaan dibuat seorang rakyat Malaysia yang menetap di Semenanjung G4z4, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman atau lebih dikenali sebagai Nadir Al-Nuri.

Beliau bagaimanapun tidak menyatakan secara terperinci butiran laporan yang dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi pada jam 6.15 petang tadi.

Isu berkenaan katanya lagi, akan dijelaskan esok.

“Sebelum ini saya sememangnya berdiam diri terhadap sebarang tohm4han atau fitn4h (dilemparkan) terhadap diri saya dari dulu lagi, namun berkaitan isu terbaru ini apabila anak dan isteri saya sendiri menangis kerana kecew4 (terhadap segala tuduhan), saya rasa terpanggil untuk membuat laporan polis.

“Laporan ini adalah sebagai menyangkal segala dakwaan yang tidak benar berkaitan misi di Semenanjung G4z4, P4l3st1n,” katanya.

Tambah Ebit, beliau sendiri sedih dengan segala laporan tidak berasas yang tersebar dalam media sosial, sehingga menjatuhkan semangat ahli keluarga dan pasukan misi bantuannya sendiri.

“Apa yang saya boleh katakan, laporan ini sememangnya bagi menyangkal dakwaan yang dikeluarkan oleh Nadir Al-Nuri dan Caprice,” katanya.


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber: getaran, yoymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *