Hiburan

Jam 12 pagi lelaki ini kena lalu laluan mainan kanak2 bergerak sendiri bikin netizen meremang

Kisah seram seorang lelaki mengundang ramai begitu tertarik dengan perkongsiannya yang dilakukan di ruangan aplikasi TikTok.

Apabila perkongsian dia berserta satu rakaman video yang jelas menunjukkan situasi seram dimana kelihatan dengan lebih dekat kejadian itu berlaku sehingga menarik lebih 400,000 mata menontonnya tidak sampai satu hari dikongsikan.

Meskipun ser4m, netizen sempat memberikan pujian terhadap keberaniannya lalu mendapat video yang begitu jelas menunjukkan bagaimana dia terserempak dengan kejadian ser4m.

Kelihatan dalam video, dua mainan kanak-kanak itu bergerak sendiri dan lelaki di TikTok atas nama Muhamad Asraf itu difahamkan perlu melalui laluan terbabit untuk pulang ke rumah pada jam 12 pagi.

Dia dilihat menghampiri laluan itu dan jelas kelihatan mainan kanak-kanak yang diletakkan di luar itu bergerak sendiri.

Lalu menjengah ke ruangan komen melalui video itu, situasi tersebut mengundang netizen ser4m dan menghujani dengan bermacam-macam reaksi.

“Lain kali tanya dia orang, kenapa awak belum tidur, bagi abang dua sebab kenapa belum tidur…”

Mainan

“Video macam ni yang kami mahukan!! Bukan yang getar getar, blur siap kena bulat merah dulu…”

MainanIMG_20210723_105128

“Pernah jugak kena macam ni tapi saya join sekali naik basikal kecik kat situ. Lepas tu terus senyap”

IMG_20210723_105148

Sumber : TikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *